Om uppkoppling

Borrning under järnväg.

Vi har nu lyckats komma under järnvägen och väg 15 i Majenfors. Jag fick en liten indikation om att kostnaden för borrningen kommer att bli ca: 250 000 kronor.

 

Uppkoppling till fibernätet.

På tisdag kommer ett antal till att kopplas upp så de kan få tjänster på fibernätet. Efter den uppkopplingen är 183 av 237 uppkopplade.

Denna uppkoppling meddelas endast på detta sätt.

 

Kvar att koppla upp. 

Vi kunde ha kopplat upp ytterligare 20 till men vi saknar avtal eller medlemsavgift, från dem, flera var inte på plats när JTD kom för att koppla in fibern.

25 skall först kopplas upp via ett skåp och 9 har ännu inte fått installerat fibern i huset 

Senare i denna vecka kommer JTD och kopplar vidare i skåp. När skåpen är färdiga kommer de att koppla in fiber i resterande hus. Lista 4 på inkoppling av resterande hus kommer när skåpen är färdiga. Då måste vi försöka vara på plats så föreningen inte drabbas av ytterligare kostnader. Varje framkörning som JTD gör och det inte finns någon hemma kostar föreningen 1000 kronor

 

Avtal, medlemsavgift.

Ni som inte lämnat avtal eller betalt medlemsavgift hjälp till så vi inte behöver dra detta i långbänk. Jag släpper inte aktuell adress vidare för uppkoppling till fibernätet innan medlemsavgift och avtal är klart.

 

Hjälp i husen.

Ni som vill ha hjälp med er egen inkoppling måste boka med JTD skicka ett mail till mig så vidarebefordrar jag det.

 

 

Kommande information.

är alla hus är inkopplade kommer vi att meddela, eventuellt kommer vi då att kunna få med lite om hur man själv kan göra sin uppstart på fibernätet.